Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vajon ki törődik a megkopott egészségű nyugdíjasokkal?

2011.01.23

 

 

Ha mi nem törődünk magunkkal, vajon ki fog? - tehetjük fel a kérdést önmagunknak. Bizony az évek múlásával egy időben legtöbbször az egészségünk is megkopik: bicegek, mert fáj a térdem, görcsöl a lábam, ami lehet visszeres is. Igen erős csontritkulásom van. Hasogat a hátam, vállam, magas a vérnyomásom. Problémát okoz a vécére járás, szinte minden egyes alkalommal olyan, mint a szülés; borzasztó fájdalommal jár. Gondom van a cukrommal, és a látásom sem a régi.


Ismerősek ezek?

Talán valamelyik Téged is kínoz?


Sajnos mostanában a média is egyre inkább arról beszél, hogy ha fontos nekünk az egészségünk, akkor magunkra számíthatunk, s oldjuk meg MI. A családunk is egyre jobban leterhelt, a gyerekeinknek, unokáinknak, ha enni, inni és lakni szeretnének, akkor az ehhez szükséges pénzért keményen meg kell dolgozniuk. Szabadidejük nem sok. Még magukra és egymásra sem, nemhogy ránk, szülőkre, nagyszülőkre.

 

Mit tehetünk hát?


Alapvetően két választási lehetőségem van. Sőt, három is!


#1/ Tűrjük a fájdalmat, éljünk együtt a problémá(i)nkkal.


#2/ Kezeljük magunkat tüneti szinten, ami vagy segítségünkre lesz - persze ez is csak átmenetileg - vagy nem, és akkor megint csak el kell viselnünk a fájdalmat és kellemetlensége(ke)t.


#3/ És van egy harmadik lehetőség is!

Felkutatjuk a problémáink kiváltó okát, vagyis megkeressük a gyökerét, és azt kezelve, kijavítva, megszüntetjük a tünetet is. Míg a szimpla tüneti kezelés újra meg újra visszatér hozzánk, mint a bumeráng, addig a tünetet előidéző valódi okot korrigálva a tünet is elillanhat, vagy legalább annak súlyossága jelentősen csökkenhet.

 

Ehhez szükséges a  figyelmünket a gerincünk rendellenességeinek kijavítására és a testünk méregtelenítésére fordítani. Fontos hogy a vérünk, a csontjaink és az idegrendszerünk optimális állapotúak legyenek. Azonban sok esetben csigolyáink elcsúszása, meszesedése és egyéb gerincproblémák miatt, a gerincvelőnkből kilépő idegszálaink nyomás alá kerülnek, akár be is csípődhetnek. Ezek a fájdalmon túlmenően egyéb szervi elváltozásokat okozhatnak, és így romolhat a veséink állapota, a vérkeringésünk és sok más is.

 

Mihelyst ezek a gerinc-rendellenességek korrigálódnak, felszabadulnak az idegszálak a nyomás alól, fokozódik a vérkeringés, növekszik az energiaszint, javul a kedélyállapot, könnyebbé válhat a mozgás, normalizálódik a vérnyomás, erősödnek a csontok.

 

Ehhez viszont szükségünk lehet egy eszközre, ami segít törődnünk magunkkal, ami segít javítai az egészségi állapotunkat. A szigetszentmiklósi CERAGEM SZIGETbemutatóteremben már több mint 3 éve napi rendszerességgel lehet DÍJMENTESEN kipróbálni, ráadásul korlátlan számban a magyarországi ELSŐ és máig EGYETLEN gyógyászati segédeszköz tanúsítvánnyal rendelkező thermo-akupresszúrás készüléket. Ez azt is jelenti, hogy ha elmész ma, mehetsz holnap is, holnapután is, és azután is.

 

 

WEBLAP: www.ceragemsziget.hu

KAPCSOLAT és egyéb elérhetőség: www.ceragemsziget.hu/kapcsolat.htm


Kívánom, hogy a Te életedbe jelentős előnyt hozzon a CERAGEM, amivel már a díjmentes próbatermi körülmények között is tudsz tenni egészségedért, és ezáltal nem csak energikusnak és fontosnak érezheted majd magad, de a sok támogatásra szoruló nyugdíjassal szemben, még majd Te fogsz tudni segíteni a családodnak, unokáidnak... hiszen bírni fogod lendülettel.

 

Kívánságra a Nagykereki nyugdíjas klubba is kihozzuk a CERAGEM ágyat, amit a klubtagok ingyen, a kívülállók pedig 200 Ft ellenében használhatnak hétvégeken.

 

Érdeklődni Török  Évánál lehet, Nagykereki, Jókai u. 5 sz alatt. (presszóköz)

Tel: 06-20/5636909